• brenda_bannerit
  • brenda_bannerit
  • brenda_bannerit

2022 AAPEX SHOW

2022 AAPEX SHOW

lajme (2)

Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) 2022 është shfaqja kryesore në SHBA në sektorin e saj.AAPEX 2022 do të kthehet në Qendrën e Konventave Sands Expo, e cila tani merr emrin e The Venetian Expo në Las Vegas për të mirëpritur mbi 50,000 prodhues, furnitorë dhe operatorë në industrinë globale të automobilave.
Tre ditët e AAPEX Las Vegas 2022 – 1 deri më 3 nëntor – do të presin një ekspozitë gjithëpërfshirëse të hapur vetëm për profesionistët e tregtisë me më shumë se 2,500 kompani.Nga pjesët dhe sistemet e automjeteve deri te pajisjet e dyqaneve të kujdesit dhe riparimit të makinave, vizitorët mund të zbulojnë oferta të jashtëzakonshme nga të gjitha fushat e tregut të automobilave.Blerësit e AAPEX përfshijnë profesionistë të shërbimit dhe riparimit të automobilave, shitës me pakicë të pjesëve të automjeteve, shpërndarës të pavarur deposh, grupe programesh, zinxhirë shërbimi, tregtarë automobilash, blerës të flotës dhe ndërtues motorësh.


Koha e postimit: Qershor-23-2022